Activiteiten

We organiseren sinds enige jaren een cursus in Noord-Duitsland. De cursus is tweetalig: Duits en Engels. Aanmelden voor 2024 kan hier, meer informatie staat hier.

We ondersteunen regelmatig online activiteiten. Deze worden aangekondigd in de nieuwsbrieven van degenen die ze aanbieden. Je kunt je hier bijvoorbeeld aanmelden voor de nieuwsbrief van Lamas Walli en Chris.

We publiceren audio en video-opnames van boeddhistisch onderwijs. En lijn met onze doelstelling en die van de leraren zijn deze doorgaans alleen beschikbaar voor diegenen die aanwezig waren bij de mondelinge overdracht.

We onderhouden websites van Dhagpo Dedrol Ling, Lama Walli and Chris en Boundless Heart (link volgt binnenkort).

A Boundless Heart is een open uitnodiging om in Groningen en online te delen in Boeddhadharma, geïnspireerd door Thaye Dorje, ZH de 17de Gyalwa Karmapa. Stichting Dzjindag ondersteunt dit door het werven en beheren van donaties voor media equipment en binnenkort een website. Alle denominaties zijn welkom. Stuur onse een bericht voor het adres of link voor online deelname.

We verzamelen donaties voor leraren en beoefenaren die van donaties afhankelijk zijn. Afhankelijk van leraren en donateurs wisselt dit regelmatig. Hetzelfde geldt voor donaties voor retraites. We hebben recentelijk onder andere donaties verzameld voor een retraite centrum in Nepal, een animal sanctuary in Frankrijk (in lijn met boeddhistische praktijk van het bevrijden van dieren die anders geslacht zouden worden), een aantal leraren en beoefenaren van (lange) retraites.